Spill Kit verhuur.

Tijdelijk 1 of meerdere Spill Kits nodig?

Een Spill kit wordt vaak aangeschaft omdat het is verplicht bij wet, maar worden vaak vergeten als ze nodig zijn waardoor onnodige milieuschade kan ontstaan.

Daarom heeft Spill Control Rental voor een nieuwe aanpak gekozen.

De Rental Spill Kit op maat:

  1. Verhuur vanaf €1,- per dag.
  2. 1 of meerdere keren per week controle en aanvullen Spill Kits (of op afroep).
  3. De Spill kit is zelf samen te stellen.
  4. 5 stappen plan voor aanpak opruimen vloeistof.
  5. Ondersteuning voor uw toolbox met powerpoint presentatie over het gebruik van de Spill Kits.
  6. Leverbaar in 3 soorten resistentie: standaard, oil-only of chemie.

Een schone werkplek is een veiligere werkplek !!

Waarom huren:

Vaak komen wij Spill Kits tegen die al jaren op dezelfde plaats staan of liggen, bij het openen zien we dat er regelmatig koffie bekers en lege frisdrankblikjes boven op het absorptie materiaal liggen. Dit geeft al aan dat het voor uw medewerkers niet duidelijk is waar deze Spill Kits voor zijn. Mede door deze ervaring heeft Spill Control Rental voor een andere aanpak gekozen.

Tijdens een stop, shut down of groot onderhoud kunnen er kleine of grote hoeveelheden vloeistof ongewenst vrijkomen. 1 Spill Kit op uw locatie is vaak onvoldoende, er moeten vaak grote afstanden gelopen worden of men weet helemaal niet waar een Spill Kit staat. Grote aantallen Spill Kits zijn vaak een kostbare aangelegenheid maar wel noodzakelijk om snel te kunnen reageren op een Spill. Naast iedere brandblusser zou een Spill Kit moeten staan zodat u altijd binnen een aantal meter van uw werkplek over een Spill Kit kunt beschikken. Al onze verhuur Spill Kits zijn voorzien van een zegel zodat duidelijk is te zien of een Spill Kit is gebruikt of nog niet. Naast de verhuur Spill Kits is het mogelijk om ook een aantal re-fill’s te leveren zodat een Spill Kit in één handeling weer klaar voor gebruik is. Op afspraak komen wij langs om de Spill Kits te controleren aan te vullen en het aantal re-fill’s weer op orde te brengen.

Uw voordeel:

Altijd ruim voldoende Spill Kits op uw locatie aanwezig. Op afspraak worden uw Spill Kits gecontroleerd, aangevuld en weer opnieuw verzegeld.

U hoeft zelf geen 50 Spill Kits aan te schaffen die na een stop rond blijven slingeren op uw locatie. Aan het einde van de huur periode halen wij de Spill Kits weer op en betaalt u alleen voor de gebruikte materialen.

Ondersteuning:

Naast product uitleg geven wij ook een stukje opleiding over het juiste gebruik van de Spill Kits in de vorm van een Power-Point presentatie die u in uw tool box meeting mee kunt nemen. Mocht een Spill/calamiteit groter zijn dan u met een Spill Kit aan kunt kunt u een beroep doen op uw eigen veiligheidsplan of contact op nemen met Envisor voor extra milieu advies.

Inhoud Spill Kit:

De Spill Kit is geheel zelf samen te stellen met doeken, worsten, kussens, handschoenen, veiligheidsbril, enz. Leverbaar in 3 soorten resistenties; standaard, oil-only of chemie. Het is ook mogelijk om een kleine lekmat of een oprolbaar lekbakje 45x45x10 cm mee te leveren in de Spill Kit.

Kosten:

Verhuur prijzen zijn afhankelijk van het aantal Spill kits en de lengte van de huur periode. Huurt u een lekbak dan kunt u al voor € 1,- er per dag een Spill kit bij huren.

Contact:

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze Rental Spill Kit?

Neem gerust contact met ons op.

Tel: 076-3036268

Mail: info@spillcontrolrental.nl