Spill Kits

Spill Kits

Spill Control Rental introduceert de Rental Spill Kit op maat, verhuurd vanaf €1,- per dag. Wij bieden wekelijkse controle en aanvulling van de kits of op afroep. U kunt de kit zelf samenstellen en profiteren van ons 5-stappenplan voor het opruimen van vloeistoffen. Kies uit 3 soorten resistentie: standaard, oil-only of chemie. Verkrijgbaar voor binnen (standaard) en buiten (deluxe) gebruik.

Waarom huren? Vaak worden Spill Kits vergeten of onjuist gebruikt. Onze aanpak zorgt voor regelmatige controle en aanvulling, en we bieden ondersteuning met een toolbox en presentatie. Voorkom onnodige milieuschade en zorg voor een schone en veilige werkplek. Kosten zijn afhankelijk van het aantal kits en de huurperiode. Ook beschikbaar bij het huren van een lekbak. Aan het einde van de klus komen wij de Spill Kits weer ophalen en betaalt u slechts de huur en de gebruikte materialen.

Toepassingen

Spill Control Rental B.V. biedt oplossingen om lekkages te voorkomen. Toch gebeurt het wel eens dat er toch een lekkage plaatsvindt. Voor deze gevallen maakt u gebruik van onze Spill Kits. Deze bevatten artikelen om gemorste vloeistoffen te kunnen indammen, absorberen en veilig te kunnen afvoeren. Bij elke klus waar er sprake is van een kans op lekkages is een Spill Kit essentieel om veilig en milieuverantwoord te kunnen werken.

Calamiteit

Heeft u NU een spill kit nodig?

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in het kopen of huren van een spill kit? Vraag eenvoudig en snel een offerte aan:

Spill Kit Kopen

Koopt u liever een Spill Kit? Aanschaffen kan via onze partner Absorb BV