Lekbakken

Lekbakken

Spill Control Rental B.V. biedt opvouwbare lekbakken aan, speciaal ontworpen voor industriële toepassingen. Onze robuuste lekbakken van 1 t/m 100 m² zijn duurzaam en kunnen langdurig buiten staan, ongeacht de weersomstandigheden. Voor olie, diesel, chemicaliën en andere vloeistoffen hebben wij verschillende resistente opvouwbare lekbakken ter verkoop en verhuur, al vanaf €7,50 per dag!

Toepassingen

Onze lekbakken hebben vele toepassingen in de industrie. Met de toenemende milieuregels is het cruciaal om op een milieuvriendelijke manier te werken. Onze lekbakken zijn de ideale oplossing hiervoor. Ze worden vaak gebruikt onder IBC’s, aggregaten, tanks, koelers, enzovoort, zoals te zien op de foto’s:

Toepassingen

Technische specificaties

Constructie

De eenvoudige constructie bestaande uit rekken, voeten, klemmen en het zeil kan gemakkelijk worden opgebouwd door één persoon. (zie foto’s)

Resistentie

Onze lekbakken zijn leverbaar in verschillende resistenties: Standaard, Olie/Diesel en pH Resisent (pH 1-14).

Afmetingen

Door de rekkenconstructie zijn lekbakken leverbaar in elke denkbare, reëel afmeting. Onze grootste lekbak ooit had een afmeting van 25m x 6m (!). Voor de verhuur hanteren we standaard afmetingen. (Zie verhuur).

Maatwerk

Maten die afwijken van onze standaard verhuur maten zijn beschikbaar voor verkoop en lange verhuur. Wij zullen dan in overleg met u een gepaste oplossing bedenken, welke afmeting dan ook.

Niet-rechthoekige lekbakken

Ook zijn wij sinds kort bezig met niet-rechthoekige lekbakken, zoals de concepttekeningen hieronder afbeelden. Hierbij is elke denkbare vorm met hoeken van 90 graden mogelijk.

Verhuur

Onze relaties kiezen grotendeels voor het huren van onze lekbakken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij deze lekbak komen plaatsen en afbreken. Zo kunt u gemakkelijk een lekbak inzetten bij uw project of calamiteit zonder deze aan te hoeven schaffen. Bekijk en download snel onze prijslijst: Prijslijst-verhuur 01-2024.pdf.

Flightcases

Voor het vervoer en opbergen van onze lekbakken maken wij gebruik van flightcases, bekend uit de wereld van licht en geluid. Deze kisten worden op maat gemaakt per lekbak afmeting en zorgen er voor dat een lekbak van 12m x 3m kan worden opgeslagen in een kist van nog geen 423 liter!

Maatwerk

Als u een flightcase wenst aan te schaffen kunnen wij de afmetingen naar uw wens aanpassen. Vraag gerust een offerte aan als u interesse heeft in een op maat gemaakte flightcase:

Deze kisten kunnen ook los aangeschaft worden.

Calamiteit

Heeft u NU een lekbak nodig?

Advies

Milieukwestie waar u niet aan uit komt?

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in het kopen of huren van een lekbak? Vraag eenvoudig en snel een offerte aan:

Reparatie

Is een van uw lekbakken beschadigd? Wellicht kunnen wij u helpen

Flightcases

Onze lekbakken worden geleverd in flightcases.