Lekmatten

Lekmatten

Spill Control Rental B.V. biedt naast de opvouwbare lekbakken ook diverse typen lekmatten aan voor elke situatie! Ook de lekmatten zijn beschikbaar in verschillende resistenties en afmetingen, van 0,25 m² tot zo groot als de situatie vereist, vanaf €2,- per dag!

Toepassingen

Onze lekmatten bieden effectieve oplossingen voor milieukwesties, zowel voor industrieel gebruik als voor particulieren. Of het nu gaat om slangflensen in de industrie of op maat gemaakte lekmatten voor de motorsport, Spill Control Rental B.V. heeft de juiste oplossing voor u. Onze lekmatten zijn verkrijgbaar in standaard, olie/dieselbestendig, pH-bestendig en full-color print (standaard bestendigheid) zeil. (met uitzondering van 4.0 en varianten).

Maatwerk

Ook onze lekmatten zijn verkrijgbaar in elke denkbare afmeting, vorm en custom opties. Lekmatten van 15m x 10m, full colour print of 8-hoekige lekmatten zijn enkele voorbeelden uit het verleden.

Calamiteiten

Ook voor spoedleveringen en calamiteiten kunt u vertrouwen op Spill Control Rental B.V. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om voor u een passende oplossing te leveren. Nu een oplossing nodig? Bel ons op: +31 76 303 6268.

Verhuur

Naast kopen kunt u ook verschillende lekmatten bij ons huren. Bekijk snel wat we voor u kunnen betekenen op onze prijslijst voor verhuur lekmatten: Prijslijst-verhuur 01-2024.pdf.

Calamiteit

Heeft u NU een lekmat nodig?

Advies

Milieukwestie waar u niet aan uit komt?

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in het kopen of huren van een lekmat? Vraag eenvoudig en snel een offerte aan:

Reparatie

Is een van uw lekmatten beschadigd? Wellicht kunnen wij u helpen