Het bedrijf

Het bedrijf

Welkom bij Spill Control Rental B.V., uw betrouwbare partner in opvouwbare lekbakken. Wij zijn een dynamisch bedrijf met een passie voor het bieden van effectieve oplossingen en het ontzorgen van ondernemers op het gebied van ondernemen met milieukwesties.

Geschiedenis

In 2010 werd Spill Control Rental B.V. opgericht door Bas Ossewaarde, met de visie om bedrijven te ondersteunen bij het beheer van milieukwesties en ondernemingsactiviteiten. Sindsdien zijn we gevestigd in Breda en hebben we een sterke reputatie opgebouwd als toegewijde dienstverlener.

Kenmerken

Wij onderscheiden ons door onze snelle inzetbaarheid en zijn herkenbaar aan onze zwart/rode kleurstelling. Deze kenmerken weerspiegelen onze daadkracht en toewijding aan effectieve oplossingen.

Kernwaarden

Innovatie

Spill Control Rental B.V. draait om innovatie. Al onze producten zijn ontstaan door problemen en/of moeilijkheden omtrent milieukwesties. Keer op keer heeft Spill Control Rental B.V. bewezen innovatief en oplossingsgericht te denken.

Wij zien iedere milieukwestie als een nieuwe uitdaging en een nieuwe kans om te innoveren. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van projecten waar wij erg trots op zijn:

Contact

Wilt u graag professioneel advies?

Projecten