Motorsport Lekmatten

Voor de racerij zijn de lekmatten van Spill Control Rental ideaal. Al jaren worden onze lekmatten gebruikt in de pits en werkplaatsen van diverse takken in de auto en motorsport. Het is een ideale manier om de vloer op uw werkplaats, de vloer van pitbox of welke ondergrond dan ook tegen lekkende vloeistoffen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden:

Lekmat 1.0

De Lekmat 1.0 is van alle lekmatten het meest populair in de motorsport. Door de flexibele rand is het gemakkelijk om bijvoorbeeld met een racewagen er in- en uit te rijden.

Lekmat 2.0

Ook de Lekmat 2.0 wordt gebruikt in de motorsport. Doordat deze Lekmat makkelijk op te rollen en neemt dus tijdens het vervoeren niet veel ruimte in beslag. Ideaal om snel onder een lekkende auto te leggen.

Lekmat 3.1

De Lekmat 3.1 heeft een dikkere en hogere rand dan de Lekmat 1.0. Dit maakt de Lekmat 3.1 ideaal om bijvoorbeeld een klein aggregaat in te zetten of een jerrycan met brandstof.

Lekmat 4.0

De nieuwste versie van de Lekmat, de 4.0, is de meest compacte en lichte Lekmat. Opgerold neemt ook deze Lekamt heel weinig ruimte in beslag. Er zit een absorptiedoek in de Lekmat die vervangen kan worden. Bekijk hier hoe de Lekmat werkt.