Oprolbare lekbak

Met trots presenteert Spill Control Rental haar nieuwste product: de Oprolbare Lekbak. Deze lekbak is een hybride tussen onze bekende standaard lekbakken en de lekmat 2.0: klein van formaat, oprolbaar, hoge opvangcapaciteit en natuurlijk bestendig tegen weer en wind.

Oprolbare lekbak, wat is dat precies?

De Oprolbare Lekbak is, zoals de naam zegt, een lekbak die door slechts één persoon op te rollen is. Onze standaard lekbakken zijn een stuk groter en niet door één persoon te vervoeren.
Ondanks het kleine formaat van de Oprolbare Lekbak is de opvangcapaciteit hoog. Dit komt door de opstaande randen die zijn gemaakt van HMPE kunststof. Deze randen zijn 6mm dik: de perfecte balans tussen mobiliteit en stevigheid. In de fot hieronder ziet u een voorbeeld van een toepassing en een korte video over de lekbak.

5L jerrycan in Oprolbare Lekbak

Variaties

Net zoals alle andere lekmatten en lekbakken is de oprolbare lekbak te leveren in verschillende zeilsoorten:

-Standaard: Dit zeilsoort is bestendig tegen de meeste vloeistoffen en te leveren in verschillende kleuren. Voor vloeistoffen zoals diesel of zoutzuur kunt u kijken naar onze andere zeilsoorten.

-Olie & Diesel: Dit zeil is enkel te leveren in de kleur zwart en is bestendig tegen olie en diesel. Deze vloeistoffen kunnen de weekmakers van het standaard zeil aantasten.

-pH-Resistent: Dit zeil is grijs van kleur en is bestendig tegen stoffen van pH 1 tot en met pH14.

Natuurlijk is deze lekbak ook te leveren in verschillende maten. De praktische maximale grootte blijkt nu 1,25m x 1,25m te zijn, maar dit kan nog veranderen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.