Lekmat 4.0 Moto

Lekmat 4.0 Moto

De Lekmat 4.0 Auto is voor zowel Oldtimers als moderne auto’s dé manier om lekkages op te vangen. Bij Spill Control Rental denken wij echter ook aan de liefhebber van motorfietsen, en daarom presenteren wij met trots de nieuwe Lekmat 4.0 Moto. Lees snel verder voor meer informatie!

De Lekmat 4.0 Moto is dé manier om gemakkelijk de vloer uw werkplaats vrij te houden van vloeistoffen tijdens het sleutelen, of om tijdens een pechgeval onderweg snel milieuschade en een boete te voorkomen. Het lekken van vloeistoffen is een milieudelict, en de boetes hiervoor beginnen bij 450 euro. Hartstikke zonde van uw geld natuurlijk. Dit kan makkelijk worden voorkomen met een Lekmat 4.0 Moto. Hoe u de Lekmat 4.0 Moto gebruikt vindt u onderaan deze pagina.

Gebruiksvriendelijk, duurzaam en voor iedere portemonnee

Vaak zien wij dat motorliefhebbers een zogenaamd “milieumatje” hebben. Dit is een rubberen mat met bovenop een absorberende laag textiel. Dit is op het moment de meest gebruikte mat. Deze mat heeft echter een hoop nadelen vergeleken met de Lekmat 4.0:

Milieumat
Veel gebruikte, maar niet ideale Milieumat
  1. De Lekmat 4.0 Moto is met een afmeting van 1,50 x 0,64 meter compacter en lichter wanneer deze is opgerold, en dus makkelijker mee te nemen dan de “Milieumat”. U zou hem zelfs onderweg mee kunnen nemen in bijvoorbeeld een rugzak, en zo kan hij dus gebruikt worden in een noodsituatie.
  2. De “Milieumat” kan dan per stuk wel meer absorberen dan de Lekmat 4.0 Moto, maar zodra deze verzadigd is absorbeert hij niks meer en kunt u hem dus weggooien. Wanneer de Lekmat 4.0 Moto verzadigd is kunt u heel eenvoudig de absorptiedoek vervangen, waardoor de Lekmat 4.0 Moto weer absorbeert als nieuw!
  3. De Lekmat 4.0 Moto is gemiddeld goedkoper dan het “Milieumatje”

Enkele foto’s

Lekmat 4.0 Moto Instructievideo: