Lekmat Verhuur

Milieuregels en eisen voor duurzaamheid worden over de hele wereld steeds strenger. Bij het overtreden van deze regels loopt u niet alleen het risico dat u uw of andermans werkomgeving vervuilt, wat vele onverwachte kosten met zich kan meebrengen, maar ook nog eens op een flinke boete. Spill Control Rental biedt hier vanaf twee euro per dag al een oplossing voor! Hieronder leest u een voorbeeld.

Datacenters

In vele datacenters staan vaak duizenden computers op volle toeren te draaien. Deze computers produceren daarom ook veel warmte en hebben dus koeling nodig. Dit gebeurt met water, en vaak lopen er velen slangen door deze ruimtes met computers. Af en toe moet er natuurlijk ook onderhoud worden gepleegd aan deze slangen, waarbij er gemorst kan worden. Nu zult u denken: Een klein beetje water, zo erg is dat toch niet? Echter zijn de vloeren van deze datacenters uitgerust met zeer gevoelige vloeistofsensoren, en wanneer deze vloeistofsensoren vloeistof detecteren beginnen alle computers direct back-ups te maken naar een andere locatie, dit duurt lang, kost veel extra stroom (en dus geld) en is in het algemeen niet gewenst! Met een kleine lekmat van Spill Control Rental is dit hele probleem heel makkelijk te voorkomen. In het eerste voorbeeld hiernaast ziet u een flensverbinding boven een Lekmat 3.1. Een hele hoop ongewenste gebeurtenissen kan dus makkelijk voorkomen worden door een Lekmat van Spill Control Rental, en dat al vanaf 2 euro per dag!

Lekmat 3.1
Lekmat 3.1 Flensverbinding
Lekmat
Lekmat 1.0 pH-Resistent

Net als onze lekbakken kunnen wij de lekmatten in verschillende soorten zeil leveren: pH-Resistent, Olie en Diesel en een standaard universele zeilsoort. In het tweede voorbeeld hierboven ziet u een voorbeeld van een kleine pH-resistente lekmat, te herkennen aan de grijze kleur van het zeil.

In de pits

Ook in de auto en motorsport wordt er aan het milieu gedacht. Er mogen absoluut geen vloeistoffen op de grond terecht komen op het gehele terrein. Als de organisatie of baaneigenaren hier achter komen, kan dit onder andere leiden tot boetes, inhouden van de borg of u kunt zelfs weggestuurd worden. Al deze dingen zijn makkelijk, veilig en met een professionele uitstraling te voorkomen met een Lekmat van Spill Control Rental!

Lekmat 4.0: vanaf nu ook te huur

Vanaf nu kunt u ook de Lekmat 4.0 huren bij Spill Control Rental! Deze Lekmat speciaal gemaakt voor (oudere) auto’s. De 4.0 is zeer onderhoudsvriendelijk door de verwisselbare absorptiedoek. Het gebruik van de Lekmat 4.0 is makkelijk, u hoeft enkel de Lekmat op de grond te plaatsen, uw wielen aan de kant van de motor op de uitlijningsvakken te zetten en u bent klaar!

Een lekmat huren

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het huren van een lekmat. Verschillende resistenties, afmetignen, generaties en nog veel meer. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten kunt u bellen naar +31 76 303 6268(24/7), of stuur ons gerust een email op verhuur@spillontrolrental.nl