Desinfectiemiddel

€ 47,80
Unieke code: SCR-TR-12142
Desinfectiemiddel, Sanosept 80H is een schuimend middel op basis van quaternaire ammoniumverbindingen (quats) . Professioneel reinigen van vloeren, muren en werkplekken met name zeer geschikt en veel gebruikt in de FOOD branche en horeca.
Keuze besteleenheid
 Terug naar: desinfectie - roest - kalk

Gratis verzending bij orders boven de € 300,-

Betaal makkelijk met iDeal, of op factuur

Eerst uitproberen? Bel ons voor advies T +31 (0) 76 303 626 8

Met levering standaard voor € 15,00
Met levering per koerier voor € 45,00

Desinfectiemiddel, Sanosept 80H is een schuimend middel op basis van quaternaire ammoniumverbindingen (quats) en dient gebruikt te worden in een 0.5/2% dosering. Het professionele desinfectiemiddel Sanosept 80H heeft 100 gr werkzame stoffen en is zeer geschikt voor oppervlakte desinfectie (Geen CIP). Alle oppervlakken in de FOOD branche mogen hiermee gedesinfecteerd worden, zolang het maar geen CIP systeem betreft.

Desinfectiemiddel, Sanosept 80H eigenschappen

 • Perfect te gebruiken op vloeren, werkplekken en muren, in de FOOD branche, Horeca en Industrie
 • Koelwatersystemen
 • Ter verwijdering van groene aanslag
 • Als desinfectiemiddel
 • Te gebruiken met een schuimkar en dus middels schuimsysteem op te brengen
 • Uitsluitend voor professioneel gebruik!


- Bekijk hier het veiligheids informatieblad -

GEBRUIKSAANWIJZING
 
A. Gebruik als desinfectiemiddel
De te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Een daarbij eventueel gebruikt reinigingsmiddel vervolgens afspoelen met schoon water. Overtollige vloeistof verwijderen. Indien behandelde oppervlakken of materialen met eet­ en drinkwaren in contact kunnen komen is na de inwerkingstijd grondig naspoelen met schoon water vereist. Minimale inwerkingstijd 5 minuten. Voor gebruik op plaatsen, waar eet­ en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard en voor algemeen gebruik is de gebruiksconcentratie 4 ml per liter water. Voor gebruik in het ziekenhuis wordt het middel uitsluitend aanbevolen voor het behandelen van:
 • Gebruiksverdunning Minimale inwerkingstijd
 • Oppervlakken (wanden, vloeren en meubilair) 1 : 250 5 minuten met uitzondering van tbc­ afdelingen en (4 ml/l) isolettes
 • Oppervlakken en apparatuur in keukens 1 : 250 5 minuten
 • Toiletten en overig sanitair 1 : 250 5 minuten
 • Instrumentarium (m.u.v. cystoscopen en 1 : 250 andere delicate medische instrumenten): uitsluitend na gebruik en voor reiniging en sterilisatie.
Attentie:
­ Gebruik van het middel kan leiden tot selectie van bacteriestammen, die er resistent tegen zijn.
 
B. Gebruik in koelwatersystemen
Algemeen
Sterk verontreinigde systemen schoonmaken voor de behandeling.
Aanvangsdosering
Voeg een maal per week 180 ml van dit middel toe per m3 systeemvolume; indien deze dosering geen bevredigend resultaat oplevert de dosering verhogen tot 360 ml van dit middel per m3 systeemvolume.
Onderhoudsdosering
Voeg een maal per week 45 ml van dit middel toe per m3 systeemvolume; neemt de slijmvorming weer toe dan de dosering verhogen.
 
C. Bestrijding van groene aanslag
Ter verwijdering van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen. Grondig spuiten of borstelen met een oplossing van 2,5% van dit middel (25 ml op 1 liter water). Na enkele dagen dode wieren, algen, vuil enz. verwijderen door met een harde straal af te spuiten.
 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.