Ons allernieuwste product op de markt is officieel in de verkoop gegaan! Naar een lang proces van bedenken, testen en proberen bij klanten is onze nieuwste product eindelijk daar. De S.C.R. Lekmat 2.0. Er zijn sinds de lekmat 1.0 verschillende vragen geweest of er nog een nieuwe versie kwam van de lekmat, daarna zijn wij enige tijd druk bezig geweest met het bedenken van de allernieuwste lekmat. En nu mogen we het eindelijk naar buiten brengen!

Er zijn natuurlijk wat verschillen met de S.C.R. lekmat 1.0. Deze wordt hieronder uitgelegd.

- De S.C.R. Lekmat 2.0 is van opvouwbaar naar oprolbaar gegaan. Wat betekent dit? U kunt onze nieuwe lekmat dus gemakkelijk opbergen in uw servicebus of op uw werkplaats. Onze vorige lekmat was alleen opvouwbaar waardoor hij meer ruimte in beslag neemt. Doordat de nieuwste lekmat oprolbaar is hij prima te plaatsen in een overvolle servicebus en kunt u hem gemakkelijk pakken mocht dat nodig zijn.

De lekmat van S.C.R.

Om u wat meer informatie te geven over onze lekmatten, willen we u uitleggen wanneer je voor een lekmat moet kiezen i.p.v. een lekbak. Dat is een vraag die veel mensen aan ons stellen. Wij adviseren de klant altijd om een zo goed mogelijk beeld voor ons te schetsen zodat wij een passend advies kunnen geven. Om antwoord te geven op de specifieke vraag; Het is totaal afhankelijk van de hoeveelheid vloeistof die vrij kan komen tijdens werkzaamheden en/of lekkages. 

Als u tot maximaal 10 liter per één vierkante meter vloeistof wilt opvangen adviseren wij eigenlijk altijd om een lekmat aan te schaffen. Als u daarbij ook nog eens de juiste absorptiematerialen gebruikt, moet een lekmat voldoende zijn. Als u tot maximaal 30 liter per één vierkante meter wilt opvangen kunnen wij een lekmat speciaal op maat voor u maken. Gaat de vloeistof opvang boven de 30 liter per één vierkante meter dan adviseren wij u altijd een lekbak aan, deze lekbakken kunnen maximaal tot 400 liter per één vierkante meter. 

Net zoals bij onze lekbakken, zijn onze lekmatten te leveren in diverse resistente zeilsoorten.

Blijf ons in de gaten houden voor de nieuwste productontwikkelingen en aanbiedingen!