Om olievlekken op te ruimen van de straat zijn er verschillende middelen welke te gebruiken zijn om deze te verwijderen. Voor kleine incidenten zijn er schoonmaakmiddelen zoals zuiveringszout of afwasmiddel welke u kunt mengen met warm water. Met een staalborstel kunt u de kleine vlekken vervolgens wegschrobben.

=> Maar ! Wat als u grotere vlekken op uw stoep, werk terrein of op het asfalt heeft veroorzaakt, hoe gaat u dan te werk? Met andere woorden bent u een professional dan zijn onze producten zeer geschikt voor u om toe te passen in de chemische en petrochemische industrie, offshore, scheepvaart en vele andere industrieën.

Gebruik onze olie verwijderaars - ontvetters - oplossers - reinigers

  • Olie Vet oplosser, dit is een product de zwaardere vervuilingen op te lossen. Het is een Niet-emulgerende ontvetter op basis van zuivere gedesaromatiseerde koolwaterstoffen. Dat betekent dat deze oplosser minerale oliën en vetten zeer snel en probleemloos oplost. Daarbij is deze oplosser vrij van geur en kleur. Prettig om mee te werken!
  • Olie reiniger, is een mengsel van geselecteerde natuurlijke micro-organismen. Nadat het vet en de olie zijn opgelost zoals hierboven punt 1 vermeld, kunnen er nog vlekken achterblijven. Juist dan gebruik je een olie reiniger. Het product wordt ook alleen gebruikt voor het verwijderen van vervuilingen van minerale olie- en vetten op vloeren, machines, parkeerplaatsen, water en kades/oevers.
  • Super reiniger, een speciaal schuimende reiniger welke voor voor afbraak van synthetische, dierlijke, plantaardige en minerale oliën en vetten, aromaten en andere koolwaterstoffen dient. Zeer geschikt voor tankcleaning.