Opvouwbare lekbak 2x2 meter

Unieke code: VLB012x2
Opvouwbare lekbak 2x2 meter met standaard zeil in diverse kleuren. Opvang van vloeistof met een pH waarde van pH4 tot en met pH10. De hoogte van onze lekbakken zijn is standaard 40 cm. Snel en eenvoudig opvouwbaar, door één persoon op te zetten zonder al te veel moeite. ** Prijs is een vanaf prijs, we maken graag een passende offerte.
 Terug naar: lekbakken

Levering op locatie - met instructie indien gewenst

Makkelijk betalen met iDeal, of per bankoverschrijving met factuur

Voor vragen en advies bel met onze klantenservice!
T +31 (0) 76 303 626 8

Met levering standaard voor € 12,40

Opvouwbare lekbak 2x2 meter

Bestaande uit standaard zeil met aan elkaar te koppelen metalen rekken, voor opvang van vloeistoffen met een pH waarde tussen de pH4 en pH10. De lekbakken worden veelal gebruikt tijdens onderhouds- en reinigings werkzaamheden van bijvoorbeeld machines en tanks, om vloeistoffen op te vangen welke vrij komen in geval van lekken of morsen. De mobiele opvangbakken zijn in verschillende afmetingen bij ons te koop. Spill control rental verkoopt en verhuurt lekbakken van 0,5 m² t/m 200 m² in diverse zeilsoorten.

De Spill Control Rental lekbakken zijn makkelijk opvouwbaar en snel door één persoon op te zetten zonder al te veel handling. De voorkant of zijkant van de opvouwbare lekbak kan geopend worden, waardoor er met gemak een pallet, een aggregaat, transformator of een tankwagen ingereden kan worden. Staat het betreffende apparaat eenmaal in de lekbak dan sluit u de poortjes weer, trekt u de spanbanden aan en kan er gestart worden met de werkzaamheden.

Weet met welke vloeistof u gaat werken, vertel het ons en wij geven professioneel advies op basis van jarenlange ervaring in de chemische en petro chemische industrie. Keuze uit diverse kleuren zeil, met of zonder opdruk. Bijvoorbeeld een bedrijfslogo indien gewenst. Voor een passend advies belt of mailt u ons en wij maken offerte voor een opvangbak in de door u gewenste afmeting en kleur.

Kenmerken van de opvouwbare lekbak 2x2 meter

  • Materiaal Frame: gepoedercoat staal
  • Kleur Frame : rood
  • Materiaal zeil: diverse flexibele PVC en PUR soorten
  • Keuze kleur zeil : zie kleurenwaaier
  • Opslag: op pallet of flightcases

Maten van de opvouwbare lekbak 2x2 meter

  • Standaard frame afmetingen: 0,50 x 0,40 mtr
  • Afmeting lekbak: 2,00 x 2,00 x 0,40 mtr (l x b x h)

Heeft u een andere maat nodig?

Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat!

E info@spillcontrolrental.nl | T +31 (0) 76 2930 888

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.