lekbak met rooster olie vaten

€ 1376,00
Unieke code: PAKE737
Lekbak met rooster voor olie vaten. Low-profile Twin IBC Containment met een 51 cm hoog dekoppervlak. De polyethyleen constructie is bestand tegen chemicaliën, roest en corrosie. UDL-gewichtscapaciteit 2.500 kg | 1.140 liter opvangcapaciteit | 135 cm B x 256 cm L x 51 cm H | 2-weg heftruck ingang
Afleverkeuze
 Terug naar: lekbakken met rooster

Levering op locatie - met instructie indien gewenst

Makkelijk betalen met iDeal, of per bankoverschrijving met factuur

Voor vragen en advies bel met onze klantenservice!
T +31 (0) 76 303 626 8

Met levering standaard voor € 0,00
Met levering per koerier voor € 45,00

Lekbak met rooster voor olie vaten

Low-profile Twin IBC Containment Unit heeft een 51 cm hoog dekoppervlak voor eenvoudige toegang en transport. De ' All-poly ' constructie is bestand tegen chemicaliën, roest en corrosie. De UDL-gewichtscapaciteit van 2.500 kg is sterk genoeg om twee volledig beladen IBC's te ondersteunen. De opvangcapaciteit bedraagt 1.140 liter en helpt u zo om te voldoen aan de voorschriften van de Wet op de bodem bescherming. De 2-weg heftruck opening zorgt voor makkelijk, onbeladen transport. Als extra : kunt u een treeplank toe voegen aan de Twin Poly IBC-opvangeenheid om een ​​doseerstation te maken. 

Het gebruik van een lekbak is verplicht bij het verrichten van bodembedreigende bedrijfsmatige activiteiten, de kans op bodemverontreiniging moet sowieso tot een verwaarloosbaar minimum worden teruggebracht. In het Activiteitenbesluit zijn deze verplichte maatregelen en voorzieningen om de bodemrisico's bij bodembedreigende activiteiten verwaarloosbaar te maken, terug te lezen.

Kenmerken van deze Lekbak met rooster voor olie vaten

  • Materiaal Polyethyleen
  • lift-out inspectie rooster
  • Opslag: drums, vaten en cans

Afmeting van deze Lekbak met rooster voor olie vaten

  • Standaard afmeting: 135 cm B x 256 cm L x 51 cm H

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.