Absorptieworst - olie

€ 82,00
Unieke code: OB-13x3-20x3
Absorptieworst - olie, waterafstotend, drijft op het water en absorbeert oliën en vloeibare koolwaterstoffen. De polypropeen absorptie slang is gevuld met een zeer absorberende mix. Dia 13 of 20 cm | Lengte 3,05 of 6,10 meter | verpakte per 2 of 4. Bekijk het keuze menu - of bel ons direct!
Keuze besteleenheid
 Terug naar: absorptieworsten

Gratis verzending bij orders boven de € 500,-

Makkelijk betalen met iDeal, of op factuur

Heeft u een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 76 303 626 8

Met levering standaard voor € 15,00
Met levering per koerier voor € 45,00

Absorptieworst - olie

De absorberende olie slang welke niet zinkt! Heeft u een olie lekkage, drijft er olie op het water? Voorkom schade aan het milieu en los het probleem op. Gebruik daarom een polypropeen absorptie slang welke gevuld is met deze zeer absorberende mix. De absorptie sok drijft op het water en absorbeert oliën en vloeibare koolwaterstoffen. Met behulp van de connectors koppelt u de booms makkelijk aan elkaar.

Een nylon touw en stevige hardware zorgen voor een lange levensduur. De sok is dus duurzaam, makkelijk te gebruiken doordat de aansluitingen op een eenvoudige en efficiënte manier met elkaar te verbinden zijn. De absorptie slangen zijn groot genoeg om vrijwel elke grote morsing op het water te behandelen. De witte kleur maakt het makkelijk om te zien wanneer wanneer deze volledig verzadigd is.

Verpakking olie absorptie slang

  • gewicht - medium
  • afmeting - keuze uit 13 cm of 20 cm doorsnede x 3,05 of 6,10 meter lengte
  • aantal in een zak - 2 of 4 slangen
  • absorbeert - 114 of 144 liter per totale verpakking

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.