Absorptie korrels - vuurvertragend

€ 14,00
Unieke code: PLPE270
Absorptie korrels vuurvertragend. Houdt de olie en vloeistoffen vast en behoud de korrelstructuur. Verpakking: 6,0 KG zak. Absorbeert : 15,0 liter gemorste olie of vloeistof per zak
 Terug naar: olie absorptiekorrels

Gratis verzending bij orders boven de € 500,-

Makkelijk betalen met iDeal, of op factuur

Heeft u een vraag? Bel ons gerust T +31 (0) 76 303 626 8

Met levering standaard voor € 15,00
Met levering per koerier voor € 45,00

Absorptie korrels vuurvertragend, is een plantaardig absorberend materiaal bestaande uit harshoutstof, gedroogd bij hoge temperaturen en verwerkt om een ​​brandveilig gedrag te ontwikkelen. Na het absorberen van gemorste vloeistoffen, laat het schone, droge en veilige oppervlakken achter, vrij van olieachtige glans. Houdt de olie vast en behoud de korrelstructuur. Absorptiekorrels van PIG® zijn snelwerkend. Dit brandvertragende product is ideaal voor gebruik met oplosmiddelen en andere ontvlambare stoffen met een laag vlampunt.

Kenmerken absorptie korrels vuurvertragend

  • PIG® FIRE-DRI is een vegatarisch absorptiemateriaal dat is gemaakt van de hars van houtstof, daarna gedroogd op hoge temperaturen, waardoor het een brandvertragende eigenschap heeft gekregen.
  • Na het absorberen van de gemorste olie, laat het een droge, schone, veilige plek achter op uw vloer, zonder oliëge glans.
  • Dit product kan 3kg vloeistof per 1kg absorptiemeteriaal absorberen.
  • Dit natuurvriendelijke product heeft weinig tot geen impact op het milieu, omdat het vernietigd kan worden door middel van verbranding.
  • Vrij van siliciumdioxide, waardoor het geen giftige deeltjes de lucht in laat.

Afmetingen en inhoud absorptie korrels vuurvertragend

  • Gewicht: 6,0 KG
  • Absorptievermogen: 15 liter per zak

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.