Spill Kits voor olie lekkage en schoonmaken van chemicaliën

Wij bieden u de meest uitgebreide reeks voor elk spill type spill diverse absorptiemiddelen in trolleys, tassen, containers en emmers. Maak het u makkelijk en zorg dat het absoberende materiaal altijd op een zichtbare goed bereikbare plaats te vinden is. PIG® Spill Kits zijn beschikbaar in Universeel, Oil-Only, en HAZ-MAT soorten.

Spill kits Universeel

Voor het opruimen van gemorste olie, koelvloeistoffen, oplosmiddelen en water, kiest u een PIG® Universal Spill Kit. Verpakt voor een snelle reactie en gevuld met kwaliteit PIG® Absorptiemiddelen, Universal spill kits van New Pig helpen u veilig en snel te reageren op ongewenste lozingen. Universal PIG® Spill Kits zijn verkrijgbaar in verschillende maten om lekkages te absorberen van 7 liter tot 287 liter.

Spill kits oil only

Voor het opruimen van gemorste olie en op olie gebaseerde vloeistoffen zonder dat deze een druppel water opneemt. Kies voor een PIG® Oil-Only Spill Kit. PIG® Oil-Only Spill Kits zijn verkrijgbaar in verschillende maten uit kleinere, on-the-go containers tot grotere volume kits. Een selectie van Oil-Only kits kunnen zelfs buiten worden opgeslagen om snel te regaren in ecologische noodsituaties.

Spill kits chemicaliën

Voor het opruimen van gemorste zuren, logen, en onbekende vloeistoffen, kies dan een PIG® Spill Kit voor chemicaliën. Verpakt om snel te reageren en gevuld met kwaliteit PIG® Absorptie materiaal,  HAZ-MAT spill kits helpen om snel te reageren op ongewenste chemische lekkages, morsen. Kleurcode roze waarschuwt werknemers voor een gevaarlijke lekkage, PIG® Spill Kits kunnen maximaal 287 liter aanpakken.

spill kits

spill kit olie rugzak groen
€ 42,00
spill kit olie rugzak groen
€ 39,00
spill-kit-trucker-universeel.jpg
€ 57,00
spill-kit-trucker-universeel.jpg
€ 59,00
spill kit olie rugzak groen
€ 42,00
tas-absorptie-materiaal
€ 125,00
spill kit caddy universeel refill
€ 359,00
spill kit caddy olie
€ 399,00
spill kit caddy chemicaliën
€ 399,00
spill kit olie container
€ 1467,00
spill kit universeel container medium
€ 571,00
spill kit olie container medium
€ 661,00